Hih.

Jos vaikka hiukan kertoisin itsestäni. Olen siis 27 vuotias 4 lapsen äiti. Arvostan ja rakastan työtäni äitinä. Lapsiani en vaihtaisi ikinä mihinkään. Kaikki ovat toivottuja ja aivan yhtä rakkaita. ?

Perjaatteessa minua voisi kutsua teini äidiksi, olinhan vasta 17 vuotias kuin esikoinen syntyi. Vaikka olin silloin teini, hoidin velvollisuuteni äitinä. En jättänyt lastani mummolle hoiviin. Aikuistuin lapseni vuoksi jo 17 vuotiaana. Päivääkään ylimääräistä ei ole lapset poissa kotoa olleet. ?

Minulla on siis 4 lasta, 10, 8, 4 vuotiaat ja pienin on vasta 2 kk vanha. ? minulla on takana 2 avioeroa, olenko ollut nopea liikkeissäni? Ehkä, mutta mielestäni kaikella on tarkoituksensa. Näiden miesten oli tarkoitus astua maailmaani ja tarkoitus siitä viereltä myös poistua.

Uskonko kohtaloon? Ehdottomasti!

Jännittävää ajatella elämää eteenpäin, koska kun katson taaksepäin on pienen elämäni aikana kerinnyt sattua paljon!

Niistä lisää seuraavissa kirjoitelmissa. ?